Empower Missions – Living Life to the Fullest

Articles & News

Temavecka 2013, utan info

Se serien jakten på det ädlaste syftet, inspelad på Ekebyholm under temaveckan, våren 2013.

1. Mer än dina drömmar

Våra drömmar är bättre som drömmar än som verklighet, men Gud är bättre i verkligheten än i våra vildaste drömmar.

2. Mer än guld

I Guds ord, i Kristus, har jag hittat en skatt mer värdefull än något annat på den här jorden. Har du hittat den skatten?

3. Mer än 1:10

När Jesus kom till världen tog man inte emot honom. Den här predikan ser på en väldigt viktigt orsak till varför och genom det lär vi oss en avgörande lärdom om hur vi kan vara redo att möta Jesus när han snart kommer tillbaka.

4. Gud förbereder vägen!

Hör om sju väldigt intressanta saker som vitnar om att Gud förbereder vägen för att nå ut med evangeliet till världen och snart komma tillbaka till jorden.

5. Från fotbollsproffs till missionär

17 år gammal ställde Gud mig på mitt livs svåraste val; att ge upp min stora dröm och sluta på fotbollslaget. Jag kunde inte förstå det. Men i efter tid ser jag att Gud hade större och bättre planer för mig än jag hade för mig själv. Och vet du vad? Det har han för dig också!

6. Vad Gud väntar på

Varför är vi här? Hur ska hela världen någonsin bli nådd med evangeliet? Hör hur det kan ske och om överraskande många saker som vitnar om att det är på väg att kunna hända!


Want more from Empower Missions?

Leave a Reply

four × 3 =

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
▲ Back to Top